Γιάννης Γεωργάνος Live

Πότε:
4 Μάιος 2019 @ 21:00 – 5 Μάιος 2019 @ 01:00 Europe/Athens Ζώνη ώρας
2019-05-04T21:00:00+03:00
2019-05-05T01:00:00+03:00
Πού:
Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30
Μεταξουργείο
Επικοινωνία:

Γιάννης Γεωργάνος Live στο Cabaret Voltaire!

Αυτή η άνοιξη έφερε μαζί με την ομορφιά της αναγέννησης και τους φόβους της άγνοιας του κενού των αποστάσεων, έναν ακόμα μικρό σπινθήρα μουσικής ελπίδας.
Πρόκειται για το δίσκο «Μια Στάση Στην Αναμονή», που κυκλοφορεί από το PMProom.

Ερμηνευτής και επίκεντρο του όλου project ο Γιάννης Γεωργάνος, ο οποίος το Σάββατο 4 Μαΐου θα εμφανιστεί στη σκηνή του Cabaret Voltaire – Athens Greece μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, για να μοιραστεί ακόρντα, αρμονικές και λόγια που εναρμονίζονται με ψυχές και πνεύματα που αναζητούν γαλήνη ή κάθαρση.

Το album «Μια Στάση Στην Αναμονή» αποτελεί το διάδοχο του album «Τερατόμορφοι» (2018), το οποίο είχε κυκλοφορήσει υπό τη θεματική ονομασία ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, μα με το Γιάννη και πάλι επίκεντρο -και πλάι του την ομάδα που δημιούργησε και το καινούριο έργο.

Κι αν οι «Τερατόμορφοι» ήταν ένα ηχογράφημα όπου η παράδοση συμβάδιζε με το όραμα για έναν αυριανό κόσμο, και το ροκ γινόταν ο θεμέλιος λίθος για ένα οικοδόμημα που σε κάθε του τραγούδι-όροφο επιφύλασσε ένα αυτόνομο Σύμπαν, το «Μια Στάση Στην Αναμονή» αποτελεί ένα μεταίχμιο στα σύνορα μεταξύ ενός κόσμου που νομίζαμε χαμένο και μιας γης που θα ανακαλυφθεί.

Κατά βάση ερωτικός δίσκος, το «Μια Στάση Στην Αναμονή» φλερτάρει με «παλαιάς σχολής» προσεγγίσεις εκφράσεων αγάπης, αλλά ενορχηστρωμένος απέριττα και με μια πινελιά μοντερνισμού.

Όλοι οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Καστρινό Γεωργάνο Νικόλαο, τις συνθέσεις υπογράφουν οι Σπύρος Μαμφρέδας, Τιμόθεος Αρβανιτάκης, Αντώνης Κλάδης και Διονύσιος Αρβανιτάκης – Ερασίμολπος, και την ενορχήστρωση ο Τέλης Καυκάς.

Συμμετέχουν μουσικοί όπως ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος και Σπύρος Βαρδακαστάνης, καθώς και η τραγουδίστρια Σμαραγδή Μπούσουλα.

Την παραγωγή υπογράφει το δίδυμο Τέλης Καυκάς και Πάνος Πιλάτος.

Στο live της 4ης Μάη θα ακουστούν κομμάτια τόσο από το «Μια Στάση Στην Αναμονή», όσο και από το «Τερατόμορφοι», μα και πολλές διασκευές σε αγαπημένα γνωστά ελληνόφωνα τραγούδια από τον ροκ και τον «έντεχνο» χώρο, ενώ δεν θα λείψουν εκπλήξεις με guests και happenings.

Τη βραδιά θα προλογίσει ο Πάνος Πιλάτος.

Ο δίσκος «Μια Στάση Στην Αναμονή» κυκλοφορεί σε μια προσεγμένη έκδοση φυσικού CD format (jewel case, με 6σέλιδο booklet) και θα μπορεί κάποιος να τον αποκτήσει τη νύχτα της 4ης Μάη στο live του Cabaret Voltaire, σε συμβολική τιμή στήριξης, ενώ στη συνέχεια θα διατίθεται από τους δημιουργούς και από το label, ενώ θα ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Δισκοπωλείο-Label Imantas (Σαρρή 46, Ψυρρή, 200m από ΗΣΑΠ Θησείου).

Σάββατο 4 Μαΐου 2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Τηλ.: 2105227046