Πίνακας Εκδηλώσεων

Μαρ
29
Πε
Οι Jazz Friends @ Cabaret Voltaire
Μαρ 29 @ 21:30

Οι JAZZ FRIENDS είναι ένα κουαρτέτο της bebop και jazz μουσικής σκηνής, αλλά δεν αποφεύγουν στα live τους να φλερτάρουν με τη soul και τη funk, πάντα μέσα από το πρίσμα της jazz μουσικής.

Το σχήμα αποτελείται από τον Σπύρο Μπενετάτο στο ηλεκτρικό και ακουστικό πιάνο και στην υπέροχη και ζεστή φωνή που μας ταξιδεύει στο χρόνο, τον Γιώργο Βασιλάτο στο τενόρο σαξόφωνο, τον Σπύρο Καβάλο στο κόντρα μπάσο και τον Κώστα Ακτύπη, στα τύμπανα.

Σας περιμένουμε να τους απολαύσουμε μαζί, στις 29 Μαρτίου, στο Cabaret Voltaire.

Νοέ
11
Κυ
Τότε που κάθε βράδυ ανηφορίζαμε @ Cabaret Voltaire
Νοέ 11 @ 19:00 – Νοέ 12 @ 02:00

Τότε που κάθε βράδυ ανηφορίζαμε…

«Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα που’ χε κάτι απ’ τις φωτιές». Η δεκαετία του ΄60 ήταν γεμάτη. Από τραγούδια, από θέατρο, από ποίηση κι από έντονες πολιτικές ανακατατάξεις. Δεν επιστρέφουμε νοερά σ’ αυτή την δεκαετία από νοσταλγία. Επιστρέφουμε από σεβασμό κι από δέος γι’ αυτό το καλλιτεχνικό, πολιτικό και υπαρξιακό ηφαίστειο που η λάβα του έχει φτάσει ως τις μέρες μας και, νομίζουμε, θα κυλάει και για πολλά χρόνια ακόμα.
Μια μουσικοθεατρική παράσταση στο γνωστό μας στέκι. Στο Cabaret Voltaire, που από το 2008 φιλοξένησε πάνω από 20 παραγωγές μας. Έτσι γιορτάζουμε τα 10 χρόνια φιλίας, καλλιτεχνικής συνεργασίας και αρμονικής συνύπαρξης.

Κείμενο – σκηνοθεσία: Μαίη Σεβαστοπούλου

Ερμηνεύουν:

Φίλια Δενδρινού – πρόζα, τραγούδι.
Αγγελική Δέλλα – πιάνο, πρόζα, τραγούδι.
Γεωργία Αχιλλεοπούλου – πρόζα, τραγούδι.
Ηφαιστίων Βαξεβανέρης – κιθάρα, κρουστά, πρόζα,τραγούδι.

Φωτογραφίες: Ηλίας Μωραΐτης.

Από 11 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 7 μ.μ.
Είσοδος με κρασί ή μπύρα: 10 ευρώ.
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά.